werkvloer-bg-2

Dapper ben jij, het vraagt moed om oog in oog te gaan staan met het rouwen om jouw ingrijpende verlies. Dit verlies maakt je kwetsbaar en zoveel gevoeliger voor het leven. Voor de existentiële levensvragen welke je nu ervaart zijn geen concrete oplossingen en de balans in je leven lijkt voor altijd weg te zijn. Het kan dan helpend zijn om samen met een verliesbegeleider op zoek te gaan naar een vernieuwd evenwicht om zo jouw verlies mee te kunnen nemen in jouw leven.

&Coen biedt jou hierbij deze persoonlijke begeleiding. De begeleiding wordt ingezet vanuit jouw vragen en jouw behoeften waarbij er vanuit het narratieve perspectief en de systeem therapie gewerkt zal worden.

De methodiek Een taal erbij is een methode welke ingezet kan worden bij de persoonlijke begeleiding.
Centraal sta jij in jouw verlies waarbij we samen terug kijken naar jouw levensverhaal en jouw geleden verlieservaring(en). Ontdekken van jouw coping stijl en jouw veerkracht waarbij we samen op zoek gaan hoe jij het evenwicht in je leven mag (her) vinden mét jouw verlies. Erkenning voor wie of wat jij verloren bent waarbij vanuit wederzijds vertrouwen de oprechte ontmoeting in jouw verlies er kan zijn. Normaliseren van jouw rouwgevoelens, samen gaan we ontdekken hoe rouwgevoelens erbij horen en welke interventies daarbij voor jou helpend kunnen zijn.