yvonne-bg
Er is geen verandering van duisternis naar licht, van stilstand naar beweging, zonder emotie (Carl Gustav Jung)
method-icon

Yvonne

Yvonne is een professional welke vanuit gedrevenheid, kennis en persoonlijke ervaring haar passie inzet bij Yvonne Verweel Ontwikkeling en Begeleiding.

Na diverse functies in het bedrijfsleven te hebben vervuld, is Yvonne sinds 2006 werkzaam als zelfstandig coach, intervisiebegeleider en trainer. Het inspireert en motiveert haar om een bijdrage te leveren aan het lerend en reflecterend vermogen van het individu, een team of de organisatie.

Vanaf 2011 leeft zijzelf met ingrijpende verliezen. Door op zoek te gaan naar het hervinden van een vernieuwd evenwicht in haar persoonlijk en professioneel leven werkt zij sinds 2017 als gecertificeerd rouw en verliesbegeleider met compassie bij Dapper & Coen.

Samen met haar cliënten werkt zij in vertrouwen aan gewenste verlangens, benodigde kwaliteiten of gestelde doelen. Iedere dag mag zij samen werken met een veelkleurigheid aan cliënten en organisaties. Zij doet dit op verschillende locaties in het land of vanuit haar woon en werkplek Lieshout gelegen in Noord-Brabant.

yvonne-foto